ONTWERPEN VOOR GEDRAG

Faciliteren en motiveren tot duurzaam gedrag door middel van grafische ontwerpconcepten. Dat is wat mij drijft als grafisch ontwerper met een gedragswetenschappelijke achtergrond. Enerzijds door kennis toegankelijk te maken en informatie te doseren. Anderzijds door te prikkelen en in te zetten op verwondering.

MAATSCHAPPELIJKE THEMA’S

Als ontwerper raak ik gefascineerd door maatschappelijke thema’s als onverschilligheid, overconsumptie en vervreemding. Mijn streven is bij te dragen aan het katalyseren van verandering: van onverschilligheid naar bewust-zijn, van overconsumptie naar proportionaliteit en van vervreemding naar verbinding.

IN OPDRACHT / AUTONOOM

Of het nu gaat om een publicatie of een identiteit voor een winkel met lokale producten, het gaat om het vertellen van een verhaal. Het vergroten van zichtbaarheid en toegankelijkheid. Daarnaast denk ik ook graag mee over de meer strategische functie van het ontwerpproces en -resultaat. Hoe wordt het ingezet, binnen welke context, voor wie, met wie, met welke bedoeling?

WERKWIJZE

Door mijn experimentele en onderzoekende manier van ontwerpen ontstaan concepten die zowel verrassend, verhelderend als effectief zijn. Ontwerpen die bewust maken, motiveren, begrijpelijk maken en inspireren tot een andere kijk op het alledaagse. 

Kennismaken? Samenwerken?
Een interessante ontwerpvraag?

Bel 06-12918263 of mail
info@vanbetuwgrafischontwerp.nl