Tijdens de Kunstroute ontmoette ik Norbert Mergen, een bevlogen food-liefhebber uit Doorwerth. Samen met Marijke Metz nodigt hij ook anderen uit om terug te gaan naar de ‘wortels’ van ons eten. Een inspirerende kijk op ons voedsel die zij doorvoeren in hun moes- en eetbare siertuin aan de Utrechtseweg. Met hun encyclopedische kennis, liefde voor tuinieren, koken en voor alles wat eetbaar is, hebben zijn een paradijselijke tuin gecreĆ«erd, inclusief kippen en Bonte Bentheimer-varkens.

Dat de inspiratie over en weer ging, blijkt wel uit de blog van Norbert, waarin hij vertelt over het handgebonden boekje ‘Appeltaartvariaties’ dat hij aankocht tijdens de expositie. > lees meer

Ook een bezoekje brengen aan deze bijzondere tuin aan de Utrechtseweg 433 in Doorwerth?
U bent van harte welkom van 1 mei tot 1 oktober:
op vrijdag
10:00 – 12:30 en 13:00 – 16:30 uur
op zaterdag
10:00 – 12:30 en 13:00 – 15:00uur